A další setkání létající hospody je za námi. A za mne opět dobrý. Dávám setkání 8 bodů z 10. Vizte malou fotodokumentaci.

Těšil jsem se na spitfirea, a přišel a přišel mi jako milý, sympatický člověk, přestože mne hned dostal do úzkých otázkou, proč chci být dobrým člověkem (totiž co člověka k tomu chtít být dobrým člověkem vede kromě náboženského přesvědčení - tak jsem otázku chápal). RomanS nám jistě s odpovědí poradí.

 

Foto (MiroslavKratochvíl): 

Koment RomanS: Vpravo spitfire. Koho tak jenom připomíná...? Ano, Karel Čapek!

V jeden okamžik pobavil číšník, když na dotaz pana JiKu, které že pivo by mu doporučil, odpověděl, že snad Krakonoše.

Přínosná byla přítomnost slečny Irelevantní, která nebojácně problematizovala teze přednášejícího Jiřího Fuchse, čímž pomáhala jasněji nahlédnout problematičnost filosofického(?) myšlení(?) Tomáše Halíka, které bylo původním předmětem přednášky. Účast Irelevantní byla přínosná také tím, že potvrdila jako očitá svědkyně existenci no-go zón.

Irelevantní přednášejícímu předkládá námitku „vytržení z kontextu“, nebo jinou.

 

Další foto RomanS:

 

 

 

 

Irelevantní má poznámkový blok, Katusi útrpný výraz

 

Přišla Zdendanda

 

 

 

 

Spitfire contra Fuchs

 

Fuchs contra spitfire

 

O čem si ti dva povídají?

 

Tohle fotil Flamengo

 

 

Před zavíračkou se zbytek osazenstva setkání přesunul (autem, jehož stěrače nestíraly a brzdy nebrzdily) na „bytový seminář“. Bytový seminář se počal asi ve 2 hodiny v noci zběžným seznámením se s knihovnou RomanaS. Překvapilo, že Marxův Kapitál je téměř stejně tlustý jako Tomášova Summa, či že Kodex kanonického práva - soudě podle opotřebení - RomanS moc často nečte. Pak to ale začalo. Byt RomanaS není jen knihovnou, je také střelnicí. 

 

 

(Foto MK)

 

 

A samozřejmě nemohl chybět poslech RomanovyS pověstné hi-fi soupravy.