Tak, a podnikli jsme pokus. 

Byl by pro signalisty zajímavý LH digest?

Odhad sledovanosti (s odečtenáím přečtení kvůli kometářům) - asi tak 150. Teda nic moc, vzhledem k množství času, který sestavení takového digestu zabere. Je to mnohem méně, než jiné, řekněme autorské články v LH. Které navíc autoři píší "suo propio".

Myslím, že by mnoho signalistů muselo úpěnlivě škemrat, abychom v psaní LH digestu pokračovali. Bude?

 

PS: Zcela neorganicky sem přidávám to, co bylo v digestu rozepsané. Když už jsem to napsal:

Benjamin Kuras nepatří mezi mé oblíbené pisatele. Nejak se mi moc nelíbí JAK píše. Ale nemohu ignorovatz to, CO píše. Jak informuje o tom, o čem se jinde nedočtzete, co by před námi mělo zůstat skryto.
Pomalá sebevražda západní civilizace 12 je takový článek. Kdyby třetina byla pravda, tak hoří. Ale má to jeho psaní úžasnou paralelu v článku pro mainstreamová média zdánlivě neškodném: Skočila sama. Tentokrát to dobře dopadlo.  Ano, jsou lidi, pro které jediná možnost, jak jim zachránit život, je zavřít je do blázince.

Na RaVa vyšel rozhovor mého kamaráda Krzysztofa Bronka s olomouckým pomocným biskupem Josefem Nuzíkem. Úroveň toho jazyka je příšerná. Otřesná. Krzysztof Bronk umí česky docela slušně, ale přece jen je to Polák. To mu bych to odpustil. Ale otázky se zdají v normě. Nevím, nevím, ale kdyby to byly opravdu vyjádření olomouckého pomocného biskupa Josefa Nuzíka, bylo by to zarážejíci.