Václav Vacek byl vyhozen z hospody. Tedy z Létající hospody (LH).

Proč?

Zajímavější je otázka: Proč do ní lozil?

Protože chtěl pohodlně sledovat, co se v ní děje, co se v ní říká. Posedával inkognito v rožku místnosti a nikdy s nikým slova nepromluvil.

A pak jednoho dne, protože Václav Vacek není obyčejný signálník, rovný s rovnými štamgast, zakázal, aby se LH zobrazovala v doporučených společenstvích na úvodní straně Signálů.

Přitom si dál zůstal mlčky sedět v tom svém reservé rožku.

Špatné pocity z toho v hospodě měli. Než přišel pán hospody a učinil krátký proces.

Na památku zůstalo jedno prázdné místo v rožku.

----------------------------------------------

 

Na prosbu slu-nicka přidávám (toto polopatistické) PS:

Je zcela na vedení (RT), zdali nějakou rubriku doporučovaných zavede a když zavede, koho do ní dá. O tom vůbec není řeč a jen psychopat se do toho bude nabourávat (že on tam není!).

Zajímavé to začíná být ve chvíli, kdy RT do doporučovaných napřed někoho dá a potom ho vyjme. To se neděje náhodně, ale z nějakých důvodů: že totiž ten vyřazený cosi nesplňuje, není vhodný aby tam byl atp. Tady by už byla na místě otázka: Proč jste to(ho) dotyčné(ho) vyřadili?

Ale my jsme ještě trochu jinde: Ten, který usoudil, že LH je nedoporučení-hodná a následně ji zakázal zobrazovat v doporučených, byl toho času a dlouho předtím členem tohoto společenství. Mohl kdykoli sdělit cokoli z toho, co se mu honilo hlavou, zvláště když LH sebe označuje a také i je svobodným prostorem výměny názorů, tedy místem, kde může kdokoli registrovaný debatovat a kde členové LH - což byl i Václav Vacek - pak mají privilegium - původně i povinnost - psát články a starat se o rozkvět LH. Jak se o rozkvět zasadil Václav Vacek?